Obiceiurile American Robins

Ideea de cadou perfectă – Băile de păsări încălzite


Băi încălzite cu soclu

Baie încălzită la sol

Montaj pe punte încălzită

Scallaped Deck Mounted

Robinii americani, păsările cu piept roșu, marchează revenirea primăverii pentru majoritatea oamenilor din statele nordice. Una dintre cele mai ușoare păsări de urmărit în timp ce își desfășoară obiceiurile de cuib și hrănire, deoarece „se află în curțile celor mai mulți oameni.

De fapt, necunoscute de mulți oameni, aceste păsări petrec iarna în mare parte din reproducere Cu toate acestea, deoarece petrec mai puțin timp în curți și se adună mai mult în zone împădurite, este posibil să nu le vedeți la fel de des.

În timpul iernilor mai blânde, este mai frecvent să le vedeți în curțile noastre.

Aceste păsări sunt adesea folosite ca standard cu care sunt comparate dimensiunile altor păsări; una dintre cele mai comune păsări native din est și cea mai mare din familia Turzilor.

Cu greu o grădină din America de Nord nu a fost vizitată de această pasăre. Adesea denumit Robin roșu.

American Robin Call

Descriere

Robinii americani au părți superioare gri și sânul familiar roșiatic, variind de la rugina palidă până la întuneric caramida rosie. Bărbații și femelele arată aproape identic. Culorile feminine sunt mai puțin vibrante.

Uneori, în timpul sezonului de cuibărit, veți vedea noroi pe pieptul unei femele, deoarece ea este cea care acoperă cuibul cu noroi. Dimensiunea medie a acestei păsări este de 9-11 inci lung.

Adesea, veți vedea aceste păsări sărind pe peluze, pajiști și cursuri de golf în căutarea viermilor. De asemenea, mănâncă insecte, fructe și fructe de pădure.

Cuibărit – obiceiuri de reproducere

Cântecul masculului este să-și facă publicitate teritoriului sau să atragă un partener. Le veți auzi cel mai mult chiar înainte de eclozionarea tânără. Sezonul tipic de reproducere pentru această pasăre este din aprilie până în iulie

Femela construiește cuibul care este format din ierburi, stratul intermediar de noroi, apoi căptușit ierburi fine. Cuibul este de obicei plasat în picioarele unui copac sau arbust la 5-20 de picioare deasupra solului.

Disponibilitatea noroiului la momentul cuibăririi poate atrage aceste păsări să facă cuiburi în apropiere. De asemenea, vor folosi lână , coardă și păr.

Pot produce până la trei puiet de succes într-un an. În medie, două ambreiaje sunt crescute, mai puțin de jumătate având succes.

Doar un sfert dintre cei care au început să supraviețuiască până în noiembrie. Din acel moment, aproximativ jumătate din păsările vii în orice an vor ajunge la următorul.

Potrivit Cornell Lab of Ornithology, întreaga populație se transformă în medie la fiecare șase ani.

Femela depune 3-7 ouă de culoare albastru deschis, care sunt incubate timp de 12-14 zile, iar tinerii părăsesc cuibul în aproximativ 14-16 zile.

Robinii se vor întoarce pe aceleași teritorii din sezon în sezon.

Uneori își construiesc un cuib nou pe lângă cel vechi. „Am văzut cât de mulți dintre ei unul peste celălalt.

Este o idee bună să îndepărtați cuibul vechi din coșuri și de pe gură și căpriori în toamnă, astfel încât paraziții să nu ierneze.

Vizitatorii acestui site au trimis fotografii și povești despre unele locuri neobișnuite de cuibărit pe care această pasăre le alege să crească puii lor.

Îndepărtarea cuibului protejează viitoarele pui dacă ar reveni la același site, deoarece paraziții pot călători din vechi cuibărește în noul cuib.

Uneori, o singură femelă va construi mai multe cuiburi una lângă alta. Ea selectează în mod obișnuit unul pentru a-și crește puii. Nimeni nu știe de ce fac asta din când în când.

Nu este neobișnuit să găsești Porumbei care refolosesc un cuib de Robins pentru a le lăsa ouă și crește pui.

Obiceiuri de hrănire – Ce mănâncă

Robins mănâncă diferite tipuri de alimente, în funcție de nu numai în perioada anului, ci și în timpul zilei. Ei mănâncă râme devreme în timpul zilei și mai multe fructe mai târziu în ziua respectivă.

Deoarece hrănesc în mare parte pe peluze, sunt otrăvitoare topesticide vulnerabile și pot fi un indicator important al poluării chimice.

Habitat

Aceasta este o pasăre cu margini și deschidere a pădurilor. Preferând un teren deschis pe care se poate hrăni pentru ca insectele să mănânce și să-și hrănească puii. Încercați să așezați fructe pe hrănitoare sau să plantați arbuști fructiferi pentru a atrage mai mulți din ei în grădina din curtea din spate.

După sezonul de reproducere, robinii se adună împreună și se învârt în timpul nopții. Acest obicei continuă din toamnă până iarna.

Baby Robins

Share Your Story!
Robins găsesc câteva locuri amuzante și ciudate în care să se cuibărească. Aveți o poveste și o imagine despre cuiburile lui Robins în jurul casei dvs.? De ce să nu-l distribuiți vizitatorilor noștri.
Aveți imagini?We Love Pics – Pentru a împărtăși povestea ta sau pentru a citi ceea ce alții au împărtășit din nou Faceți clic aici

Un procent bun de păsări mici sunt pierdute din cauza oamenilor care cred că „l-au salvat pe cel mic. Tinerii sunt adesea găsiți la sol fără ceea ce pare a fi, orice supraveghere părintească.

Adulții și copiii prind aceste păsări nou-dezvoltate și le iau înăuntru, neștiind că „au salvat o pasăre care nu avea nevoie să fie salvată.

Vedeți, atunci când puii de cocoș părăsesc cuibul pentru prima oară, nu pot zbura. Unii sar la ramuri mai înalte din copacul cuibului, iar alții se prăbușesc la pământ, dar aterizează ușor.

Aceste păsări sunt în regulă, adulții vor continua să aibă grijă de ei. Lăsați-i să fie!

Dacă sunteți îngrijorat că ar putea fi în pericol, ajutați-i să se apropie de protecție și astfel încât adulții să-i găsească și să-i hrănească în continuare.

Păsările adulte vă pot vedea la un bloc distanță. Așadar, nu presupuneți că nu vedeți păsări adulte care nu sunt în jur.

Adulții ascultă puii lor și îi vor găsi dacă îi țineți aproape de locul în care i-ați găsit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *