American Robins Habits (Norsk)

Perfekt gaveide – Oppvarmede fuglebad


Oppvarmet sokkelbad

Oppvarmet badekar

Oppvarmet dekkmontert

Skallformet Dekkmontert

American Robins, de røde brystfuglene, markerer vårens retur til de fleste i nordstatene. En av de enkleste fuglene å se på mens de holder på med hekkende og fôringsvaner siden de er i de fleste folks bakgårder.

Disse fuglene bruker faktisk ukjent for mange mennesker, i mye av avlen sin. Fordi de tilbringer kortere tid i hagen og samles mer i skogkledde områder, ser du dem kanskje ikke så ofte.

I mildere vintre er det vanligere å se dem i våre bakgårder.

Disse fuglene brukes ofte som standarden som andre fuglestørrelser sammenlignes med; en av de vanligste innfødte fuglene i øst, og den største av trostfamilien.

Knapt en hage i Nord-Amerika har ikke blitt besøkt av denne fuglen. Ofte referert til som Red Robin.

American Robin Call

Beskrivelse

American Robins har grå øvre deler og det kjente rødlige brystet, som varierer fra blek rust til en mørk murstein rød. Mann og kvinne ser nesten identiske ut. Kvinnenes farger er mindre levende.

Noen ganger i hekkesesongen vil du se gjørme på brystkassen en kvinne, siden hun er den som strekker reiret med gjørme. Gjennomsnittlig størrelse på denne fuglen er 9-11 tommer lang.

Ofte vil du se disse fuglene hoppe på plener, enger og golfbaner på jakt etter meitemark. De spiser også insekter, frukt og bær.

Hekkende – avlsvaner

Sangen til hannen er å annonsere for sitt territorium eller å tiltrekke seg en kompis. Du vil høre dem mest like før den unge klekkingen. Den typiske avlssesongen for denne fuglen er fra april til juli

Hunnen bygger reiret som er laget av gress, midtlag av gjørme, deretter foret med fine gress. Reiret plasseres vanligvis i skrittet på et tre eller en busk 5-20 meter over bakken.

Tilgjengeligheten av gjørme ved hekketid kan lokke fuglene til å hekke i nærheten. De vil også bruke ull , snor og hår.

De kan produsere opptil tre vellykkede katter på ett år. Gjennomsnittlig blir to clutcher hevet med mindre enn halvparten som lykkes.

Bare en fjerdedel av de som flykter overlever til november. Fra det tidspunktet vil omtrent halvparten av fuglene som er i live hvert år nå det neste.

I følge Cornell Lab of Ornitology, helbefolkningen snur i gjennomsnitt hvert sjette år.

Hunnen legger 3-7 lyseblå egg som inkuberes i 12-14 dager, og ungene forlater redet om 14-16 dager.

Robins kommer tilbake til de samme områdene fra sesong til sesong.

Noen ganger bygger de et nytt rede på toppen av det gamle. Jeg har sett mange som tre oppå hverandre.

Det er en god ide å fjerne gamle rede i kurver og utenfor nedløp og sperrer om høsten, slik at parasitter ikke overvintrer.

Besøkende på dette nettstedet har sendt inn bilder og historier om noen uvanlige hekkesteder som denne fuglen velger å oppdra ungene sine.

Å fjerne reiret beskytter fremtidige katter hvis de kommer tilbake til samme sted fordi parasitter kan reise fra det gamle nest til det nye reiret.

Noen ganger vil en kvinne bygge flere rede nær hverandre. Hun velger tilfeldigvis en å oppdra ungene sine i. Ingen vet hvorfor de gjør dette fra tid til annen.

Det er ikke uvanlig å finne at duer bruker et Robins-reir for å legge eggene sine og oppdra ungene.

Fôringsvaner – hva de spiser

Robins spiser forskjellige typer mat, avhengig av ikke bare på årstiden, men også på tidspunktet på dagen. De spiser meitemark tidlig på dagen og mer frukt senere på dagen.

Fordi de stort sett fôrer på gressplener, er de sårbare giftstoffer og kan være en viktig indikator på kjemisk forurensning.

Habitat

Dette er en fugl av skogkanter og åpninger. Foretrekker openground som det kan fôre for insekter å spise og mate ungene sine. Prøv å plassere frukt på brettmatere eller plante fruktbusk for å tiltrekke mer av dem til hagen din.

Etter hekketiden strømmer Robins sammen og går til store fellestoler om natten. Denne vanen fortsetter fra høst til vinter.

Baby Robins

Del historien din!
Robins finner noen morsomme og rare steder å hekke. Har du en historie og bilde om Robins som hekker rundt hjemmet ditt? Hvorfor ikke dele den med OurVisitors.
Har du bilder?We Love Pics – For å dele historien din eller lese hva andre har delt allerede Klikk her

En god andel babyfugler går tapt på grunn av at folk tenker at de har reddet den lille. De unge blir ofte funnet på bakken uten hva det ser ut til å være, noe foreldrenes tilsyn.

Voksne og barn fanger disse nyfuglede fuglene og tar dem med seg inn, uten å vite at de «har reddet en fugl som ikke trengte å redde.

Ser du, når småfugler først forlater redet, er de ikke i stand til å fly. Noen hopper til høyere grener i redetreet, og noen faller på bakken, men lander mykt.

Disse babyfuglene har det bra, voksne vil fortsette å ta vare på dem. La dem være!

Hvis du er bekymret for at de kan være skadelige, kan du hjelpe dem til å skyve en annen vei for å beskytte dem, slik at de voksne vil finne og fortsette å mate dem.

De voksne fuglene kan se deg et kvartal unna. Så ikke anta fordi du ikke ser noen voksne fugler som det ikke er noen rundt.

Voksne lytter etter ungene sine og vil finne dem hvis du holder dem nær der du fant dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *