Comfrey-ihmeelliset ihonhoitohyödyt

Comfrey -hyödyt

Tutkijat ovat äskettäin havainneet, että tavallisesta juurikasvista löytyvä yhdiste voi auttaa pitämään ihon nuorekkaana ja vähemmän alttiina ryppyjen muodostuminen.

Symphytum officinale, eli tavallinen pilvikas, on kotoisin Euroopasta ja kasvaa yleensä melko huomaamatta. Tämä violetti kasvi kukoistaa kosteissa, ruohoisissa paikoissa lähellä pihapihoja, ojissa ja joen rannoilla. Tällöin ei ole yllättävää, että pilvinen on levinnyt koko Brittein saarilla.

Yllättävää on, että tämä näennäisesti tylsää kasvi voi todella hyödyttää ihoasi enemmän kuin luulitkaan, että kukaan nöyrä kasvi koskaan voisi.

Comfrey -kasvi sisältää useita hyödyllisiä yhdisteitä, jotka auttavat elvyttämään väsynyttä, ikääntynyttä, ryppyistä ihoa.

”Symphytum tekee sitä säännöllisesti iholla pehmeämmäksi, joustavammaksi ja joustavammaksi. Tasainen iho suuret huokoset voivat hyötyä siitä … Tästä hoidosta on hyötyä iholle niin, että jopa ryppyjä voidaan estää muodostumasta varhaisessa iässä. ” – A.Vogel

Viimeaikainen Liverpoolin yliopiston tekemä tutkimus on vahvistanut, että mereneläkkeistä löytyy ikääntymistä estäviä ominaisuuksia, joiden toivotaan löytävän pidempään kestävät vaikutukset.

Näiden ominaisuuksien uskotaan johtuvan allantoiinina tunnetusta yhdisteestä, joka löytyy juurikasen tuottamasta juuren limasta *.

* Kaikkien kasvien tuottama paksu aine

Salaisuus sisäelämässä, joka hyödyttää ihoasi

Allantoiini on avain kauniiseen, nuorempaan ihoon, koska se kykenee tekemään ihonhoito-ihmeitä ….

Vähentää tulehdusta: allantoiiniyhdiste Sitä pidetään lääkemaailmassa arvokkaana. Sitä käytetään jo monissa voiteissa kivuliaiden ihosairauksien, kuten vaippaihottuman, tuulenpalamisen, naarmujen ja leikkausten, hoitoon; tämä johtuu sen anti-inflammatorisista ominaisuuksista.

Pehmentää: allantoiini toimii myös pehmittävänä aineena.Tämä on kosteuttava hoito, joka auttaa muodostamaan suojakalvon ihosolujen yli, mikä vähentää aterian menetys.

Vaikuttaa keratinolyyttisenä aineena: ihonhoitotuotteissa allantoiini auttaa kosteuttamaan ja pehmentämään ihoa ja toimii keratinolyyttisenä aineena.

Keratinolyytit pehmentävät keratiinia, joka on kova, joustamaton proteiini ihon ulkokerroksessa. Pehmentämällä keratiinia allantoiini antaa ihon tarttua paremmin veteen. Tämä tekee siitä kosteamman, pehmeämmän ja paremmin kosteutetun. Keratinolyyttien avulla myös uloin ihosolukerros irtoaa helpommin, mikä luo sileämmän, kosteutetun ja parantuneen.

Keratinolyytit mahdollistavat myös uloimman ihosolukerroksen irtoamisen helpommin luomalla sileämmän, kosteutetun ja parantuneen ihon koostumus.

Muita hyödyllisiä yhdisteitä, jotka löytyvät comfrey-kasveista, ovat: Ne voivat myös suojata ihoamme bakteereilta ja ympäristömyrkeiltä vetämällä epäpuhtauksia ja kannustamalla parantumista.

Rosmariinihappo: sillä on antioksidanttisia vaikutuksia ja se auttaa suojaamaan ihoa UV-vaurioilta.

Lyhyt historia pilkkarokasta

Peltokasvikasvia on käytetty lääkinnällisiin tarkoituksiin yli 2000 vuoden ajan. Varhaisin kirjattu murusien käyttö perinteisinä rohdosvalmisteina voidaan löytää muinaisista kreikkalaisista vuonna 400 eaa.

Comfreetä käytettiin perinteisesti auttamaan murtuneiden luiden korjaamisessa. Itse asiassa nimi comfrey tulee latinankielisestä sanasta Confervere, joka tarkoittaa ” liittymistä yhteen, parantamista tai parantamista ”.

Maustulehduksessa esiintyvät regeneratiiviset yhdisteet, kuten allantoiini, tanniinit ja rosmariinihappo, auttavat nopeuttaa solujen luonnollista korvautumista ja kannustaa uusien kudosten kasvua.

Ihon kosteutuksen varmistaminen on ensiarvoisen tärkeää ikääntymisen merkkien torjunnassa, koska kosteuttaminen auttaa ihon täyteläisyyttä ja jättää kasteen hehkun .

Luontotietoa lehtimetsästä

  • Comfrey on nurmikasvien perhe, joka kuuluu purasruoho-perheeseen.
  • Merikotkan kukinta-aika on toukokuusta kesäkuuhun.
  • Tietyillä pilvikantalajeilla on kylmää kestäviä bakteereja, joten ne voivat menestyä ja elää pakkasessa.
  • Euroopassa ja Aasiassa on kotoisin noin 25 pilkkalajia.
  • Peltokasvien viljely aloitettiin 2500 vuotta sitten.

Pähkinänkuoressa

Kaiken kaikkiaan comfrey on hyödyllinen kaikille ihotyypeille; se auttaa kosteuttamaan ja rauhoittamaan kuivaa ärtynyttä ihoa, edistää ihosolujen nopeaa kasvua, edistää ihon uudistumista, suojaa bakteereilta ja muilta mikro-organismeilta, vähentää tulehduksia ja auttaa pitämään ihon terveenä.

Käytä herkullista kosteusvoidetta

Useimmat ihonhoitovoiteet sisältävät vähän allantoiinia. Monet kosmetiikkayritykset käyttävät kuitenkin kuivattuja yrttejä ja kasveja halvempana tapana tehdä ihovoiteita.

Rikas, ravitseva voide, joka antaa elämän väsyneelle, kuivalle, ikääntyvälle iholle

A.Vogel Comfrey Cream käyttää vain juuri korjattuja juurikkaiden pistokkaita tiloiltamme Roggwilissa.Tämä takaa, että kaikki ainesosat ovat aktiivisimpia, mikä tekee tuloksesta tehokkaamman ja nopeamman.

Tätä ravitsevaa koostumusta voidaan käyttää yöllä auttamaan taistelemaan hienojen viivojen ja ryppyjen esiintymisessä sekä koko päivä lisätukea tylsän, äänettömän ihon karkottamiseksi.

Alkaloidit

Comfreetä suositellaan ulkoiseen käyttöön ja se on erittäin hyödyllinen ihonhoitotuotteille.

Kuitenkin tutkimukset ovat osoittaneet, että pilvikauraa ei ole turvallista ottaa sisäiseen käyttöön, koska kasvi sisältää maksalle myrkyllisiä pyrrolitsidiinialkaloideja. A.Vogel Comfrey Cream on turvallinen käyttää ulkoisesti.

Comfrey on testattu halukkailla osallistujilla, ei koskaan eläimillä, ja sitä on turvallista käyttää ihollesi ryppyjen torjumiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *