American Robins -tottumukset

Täydellinen lahjaideo – lämmitetyt lintukylpyt


Lämmitetyt alustakylvyt

Lämmitetty pohjakylpy

Lämmitetty kansi asennettuna

Scallaped Kansiin asennettu

Punarintaiset linnut, Robins, merkitsevät kevään paluuta useimmille pohjoisten osavaltioiden ihmisille. Yksi lintuista, joita on helpoin seurata pesinnän ja ruokintatottumustensa aikana, koska ne ovat useimpien ihmisten takapihoilla.

Itse asiassa nämä linnut viettävät talven suuressa osassa jalostustaan. Koska he viettävät vähemmän aikaa sisäpihoilla ja kokoontuvat enemmän metsäalueille, et ehkä näe niitä niin usein.

Lievemmillä talvilla on yleisempää nähdä ne takapihallamme.

Näitä lintuja käytetään usein vakiona, johon verrataan muiden lintujen kokoja; yksi idän yleisimmistä kotoperäisistä linnuista ja sammasperheen suurin.

Tämä lintu on tuskin käynyt Pohjois-Amerikan puutarhassa. Usein kutsutaan punaiseksi robiniksi.

American Robin Call

Kuvaus

Amerikkalaisilla robineilla on harmaat yläosat ja tuttu punertava rinta, joka vaihtelee vaaleasta ruosteesta pimeään. tiilenpunainen. Miehet ja naiset näyttävät lähes identtisiltä. Naaraiden värit ovat vähemmän eloisia.

Joskus pesimäaikana näet mudan naaraspuolisessa rintakehässä, koska hän on se, joka vuoraa pesän mutalla. Tämän linnun keskimääräinen koko on 9-11 tuumaa pitkä.

Näet usein näiden lintujen hyppäämisen nurmikoilla, niityillä ja golfkentillä etsimässä lieroja. He syövät myös hyönteisiä, hedelmiä ja marjoja.

Pesiminen – lisääntymistavat

Uroslaulun laulun on tarkoitus mainostaa aluettaan tai houkutella puolisoa. Kuulet heidät eniten juuri ennen poikasen kuoriutumista. Tämän linnun tyypillinen pesimisaika on huhtikuusta heinäkuuhun.

Naaras rakentaa pesän, joka on valmistettu ruohoista keskellä mutakerrosta ja vuorattu sitten hieno ruoho. Pesä sijoitetaan yleensä puun tai pensaan haaraan 5-20 jalkaa maanpinnan yläpuolelle.

Mutan saatavuus pesimishetkellä saattaa houkutella lintuja pesimään lähistöllä. He käyttävät myös villaa , narut ja hiukset.

He voivat tuottaa jopa kolme onnistunutta poikaa vuodessa. Keskellä kaksi kytkintä nostetaan ja alle puolet onnistuu.

Vain neljännes niistä, jotka lentävät, selviää marraskuuhun. Siitä lähtien noin puolet vuosittain elävistä linnuista pääsee seuraavaan.

Cornell Lab of Ornithology -lehden mukaan koko väestö kääntyy keskimäärin kuuden vuoden välein.

Naaras munii 3–7 vaaleansinistä munaa, joita inkuboidaan 12–14 vuorokautta ja pojat poistuvat pesästä noin 14–16 päivässä.

Robinit palaavat samoille alueille kaudesta toiseen.

Joskus he rakentavat uuden pesän vanhan päälle. Olen nähnyt niin monta kuin kolme päällekkäin.

On hyvä idea poistaa vanha pesä korista sekä syksyllä putoavista nokoista ja koskenlasista niin, että loiset eivät talvehtisi.

Tämän sivuston kävijät ovat lähettäneet valokuvia ja tarinoita joistakin epätavallisista pesimäpaikoista, jotka tämä lintu päättää kasvattaa poikiaan.

Pesän poistaminen suojaa tulevia poikasia, jos he palaavat samalle alueelle, koska loiset voivat kulkea vanhasta pesä uuteen pesään.

Joskus yksi naaras rakentaa useita pesiä lähelle toisiaan. Hän valitsee jatkuvasti yhden kasvattamaan poikansa. Kukaan ei tiedä, miksi he tekevät niin aika ajoin.

Ei ole harvinaista, että kyyhkyset käyttävät uudelleen Robins-pesää munimaan munia ja kasvattamaan nuoria.

Ruokintatavat – mitä he syövät

Robinit syövät erityyppisiä ruokia paitsi vuodenajasta, myös seitsemän aikaan päivästä. He syövät lieroja varhain päivällä ja lisää hedelmiä myöhemmin päivinä.

Koska he syövät ruokaa pääosin nurmikoilla, ne ovat alttiita topesticidimyrkytyksille ja voivat olla tärkeä indikaattori kemiallisesta pilaantumisesta.

Elinympäristö

Tämä on metsän reunojen ja aukkojen lintu. Mieluummin openground, jolla se voi ravita hyönteisiä syömään ja ruokkimaan lapsiaan. Kokeile sijoittaa hedelmiä tarjotinsyöttölaitteille tai istuttaa hedelmällisiä pensaita houkutellaksesi lisää niitä puutarhasi puutarhaan.

Kasvatuskauden jälkeen Robins parvistuu yhteen ja käy yöllä yöllä. Tämä tapa jatkuu syksystä talveen.

Vauvapiiput

Jaa tarinasi!
Robins löytää hauskoja ja outoja paikkoja pesimään. Onko sinulla tarina ja kuva Robinsista, jotka pesivät kotisi ympärillä? Miksi et jaa sitä OurVisitors kanssa.
Onko sinulla kuvia?Rakastamme kuvia – Voit jakaa tarinasi tai lukea, mitä muut ovat jakaneet napsauttamalla tätä.

Suuri osa lintulapsista menetetään, koska ihmiset ajattelevat, että he ovat pelastaneet pienen. Nuoria löytyy usein maasta ilmeisesti ei näytä olevan mitään vanhempien valvontaa.

Aikuiset ja lapset saavat kiinni nämä äskettäin linnut ja ottavat heidät sisälle tietämättä, että he ovat pelastaneet linnun, joka ei tarvitse pelastaa.

Kun robinien poikaset lähtevät ensin pesästä, niitä ei voida lentää. Jotkut hyppäävät pesupuun korkeammille oksille ja toiset hyppäävät maahan, mutta laskeutuvat pehmeästi.

Nämä lintupojat ovat kunnossa, aikuiset huolehtivat heistä edelleen. Jätä heidät olemaan!

Jos olet huolissasi siitä, että heillä saattaa olla haittaa, auta heitä suojaamaan turvassa ja niin, että aikuiset löytävät ja jatkavat ruokintaa.

Aikuiset linnut näkevät sinut korttelin päässä. Joten älä oleta, koska et näe aikuisia lintuja, joita ei ole ympärillä.

Aikuiset kuuntelevat nuoriaan ja löytävät heidät, jos pidät heitä lähellä sitä, mistä löysit heidät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *