De fantastiske fordele ved comfrey

Fordele ved comfrey

Forskere har for nylig opdaget, at en forbindelse, der findes i den almindelige comfrey-plante, kan hjælpe med at holde huden ungdommelig og mindre modtagelig for dannelsen af rynker.

Symphytum officinale, aka almindelig comfrey, er hjemmehørende i Europa og har tendens til at vokse temmelig ubemærket. Denne lilla plante trives på fugtige, græsklædte steder nær gårdhave, i grøfter og ved flodbredder. Det er ikke overraskende, at comfrey er udbredt over de britiske øer.

Hvad der er overraskende er, at denne tilsyneladende kedelige plante rent faktisk kan gavne din hud mere, end du troede, at en ydmyg plante nogensinde kunne.

Comfrey-planten indeholder flere gavnlige forbindelser, der hjælper med at genoplive træt, ældet, rynket hud.

“Symphytum, når det bruges regelmæssigt på huden, gør det blødere, mere smidig og elastisk. Jævn hud med store porer kan drage fordel af det … Denne pleje er til en sådan fordel for huden, at selv rynker kan forhindres i at dannes tidligt i livet. ” – A.Vogel

Nyere undersøgelser foretaget af University of Liverpool har bekræftet, at der findes anti-aging egenskaber i comfrey, som de håber at opdage, at de har ‘længere levetid’ effekter.

Disse egenskaber menes at være et resultat af en forbindelse kendt som allantoin, som findes i rodslimhinden *, som comfrey producerer.

* Et tykt stof produceret af alle planter

Hemmeligheden inde i comfrey, som gavner din hud

Allantoin er nøglen til smuk, yngre hud på grund af dets evne til at udføre hudplejewonders …

Reducerer betændelse: sammensætningen allantoin ses i den medicinske verden som værdifuld. Det bruges allerede i mange cremer til at hjælpe med at behandle smertefulde hudsygdomme, såsom bleudslæt, vindforbrænding, skraber og nedskæringer. Dette skyldes dets antiinflammatoriske egenskaber.

Blødgør: allantoin fungerer også som et blødgørende middel. Dette er en fugtighedsgivende behandling, der hjælper med at udvikle en beskyttende film over hudcellerne og reducerer ater tab.

Fungerer som keratinolytisk: i hudplejeprodukter hjælper allantoin med at fugte og blødgøre huden og fungerer som et keratinolytisk middel.

Keratinolytika blødgør keratin, et hårdt, fleksibelt protein fundet i det ydre lag af huden. Ved at blødgøre keratin tillader allantoin huden at holde fast i vandet bedre. Dette gør det fugtigere, blødere og bedre hydreret. Keratinolytics tillader også det yderste lag af hudceller at kaste lettere, hvilket skaber en glattere, fugtiggjort og forbedret.

Keratinolytics tillader også det yderste lag af hudceller at kaste lettere, hvilket skaber en glattere, fugtiggjort og forbedret hudens struktur.

Andre gavnlige forbindelser, der findes i comfrey-planten, inkluderer:

Tanniner: er de defensive forbindelser, der beskytter planten. De og kan også beskytte vores hud mod bakterier og miljøtoksiner ved at trække urenheder ud og tilskynde til heling.

Rosmarinsyre: har antioxidantvirkninger og hjælper med at beskytte huden mod UV-skader.

En kort historie med comfrey

Comfrey-planten er blevet brugt til medicinske formål i over 2000 år. Den tidligste registrerede brug af comfrey som et traditionelt urtemedicin kan spores tilbage til de gamle grækere i 400 f.Kr.

Comfrey blev traditionelt brugt til at hjælpe med at rette knækkede knogler. Faktisk kommer navnet comfrey fra det latinske ord Confervere, som betyder ‘at slutte sig sammen, at reparere eller helbrede’.

De regenerative forbindelser, der findes i comfrey, såsom allantoin, tannis og rosmarinsyre, hjælper for at fremskynde den naturlige udskiftning af celler og tilskynde til ny vævsvækst.

Det er yderst vigtigt at sikre, at huden holdes hydreret, når du bekæmper tegn på ældning, da hydrering hjælper med at fylde huden og efterlader en dugagtig glød .

Naturfakta om comfrey

  • Comfrey er urteagtig plante, der tilhører boragefamilien.
  • Blomstringstiden for comfrey er maj til juni.
  • Visse arter af comfrey har koldt resistente bakterier, så de kan trives og leve i frysende temperaturer.
  • Der er omkring 25 arter af comfrey, der er hjemmehørende i Europa og Asien.
  • Dyrkning af comfrey startede for 2500 år siden.

I en nøddeskal

Generelt er comfrey gavnligt for alle hudtyper; det hjælper med at fugte og berolige tør irriteret hud, fremmer hurtig hudcellevækst, bidrager til fornyelse af huden, beskytter mod bakterier og andre mikroorganismer, reducerer betændelse og hjælper med at holde huden sund.

Brug comfrey moisturizer

De fleste hudplejecremer indeholder lidt allantoin. Mange kosmetiske virksomheder bruger dog tørrede urter og planter som en billigere metode til fremstilling af hudcremer.

En rig og nærende creme, der giver træt, tør, aldrende hud liv

A.Vogel Comfrey Cream bruger kun friskhøstede stiklinger af comfrey fra vores gårde i Roggwil.Dette garanterer, at alle ingredienserne er mest aktive, hvilket giver mere kraftfulde og hurtigere resultater.

Denne nærende formel kan bruges om natten til at bekæmpe udseendet af fine linjer og rynker og i hele dag for yderligere støtte til at forvise kedelig, toneløs hud.

Alkaloider

Comfrey anbefales til ekstern brug og er meget gavnlig for hudplejeprodukter.

Imidlertid er undersøgelser har vist, at comfrey ikke er sikkert at tage til internt brug, da planten indeholder pyrrolizidinalkaloider, som er giftige for leveren. A.Vogel Comfrey Cream er sikker at bruge eksternt.

Vores comfrey er testet på villige deltagere, aldrig dyr, og er sikker at bruge på din hud til at bekæmpe rynker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *