American Robins Habits (Dansk)

Perfekt gaveide – opvarmede fuglebade


opvarmede piedestalbade

opvarmet badekar

Opvarmet dækmonteret

Skalformet Dækmonteret

Amerikanske robins, de rødbrystede fugle, markerer foråret tilbage til de fleste i de nordlige stater. En af de nemmeste fugle at se på, mens de går rundt med deres ynglende og fodringsvaner, da de er i de fleste folks baghave.

Faktisk ukendt for mange mennesker, bruger disse fugle vinteren i meget af deres avl. Eftersom de tilbringer mindre tid i gårdene og samles mere i skovklædte områder, ser du dem måske ikke så ofte.

I mildere vintre er det mere almindeligt at se dem i vores baggårde.

Disse fugle bruges ofte som den standard, som andre fuglestørrelser sammenlignes med; en af de mest almindelige indfødte fugle i øst og den største af trostfamilien.

Næppe en have i Nordamerika er ikke blevet besøgt af denne fugl. Ofte omtalt som den røde Robin.

Amerikansk Robin Call

Beskrivelse

Amerikanske robins har grå overdel og det velkendte rødlige bryst, der varierer fra bleg rust til en mørk murstensrød. Mandlige og hunner ser næsten identiske ud. Kvindernes farver er mindre levende.

Nogle gange i hestsæsonen vil du se mudder på brystkassen en kvinde, da hun er den, der linjer reden med mudder. Den gennemsnitlige størrelse på denne fugl er 9-11 tommer lang.

Ofte vil du se disse fugle hoppe på græsplæner, enge og golfbaner på udkig efter regnorme. De spiser også insekter, frugt og bær.

Indlejring – Avlsvaner

Mandens sang er at annoncere for sit område eller tiltrække en kompis. Du hører dem mest lige før den unge klækning. Den typiske avlssæson for denne fugl er fra april til juli

Hunnen bygger reden, der er lavet af græs, midt i mudderlag og derefter foret med fine græsser. Reden placeres normalt i skridtet på et træ eller en busk 5-20 meter over jorden.

Tilgængeligheden af mudder på redetid kan lokke fuglene til at rede i nærheden. De vil også gøre brug af uld , snor og hår.

De kan producere op til tre vellykkede yngler på et år. Gennemsnitligt hæves to koblinger, hvor mindre end halvdelen lykkes.

Kun en fjerdedel af dem, der flyver, overlever til november. Fra det tidspunkt vil omkring halvdelen af de fugle, der er i live hvert år, nå det næste.

Ifølge Cornell Lab of Ornitology, hele befolkningen omsættes i gennemsnit hvert sjette år.

Hunnen lægger 3-7 lyseblå æg, der inkuberes i 12-14 dage, og de unge forlader reden om 14-16 dage.

Robins vender tilbage til de samme områder fra sæson til sæson.

Nogle gange bygger de en ny rede oven på deres gamle. Jeg har set mange som tre oven på hinanden.

Det er en god idé at fjerne gamle rede i kurve og uden for nedløb og bjælker om efteråret, så parasitter ikke overvintrer.

Besøgende på dette websted har indsendt fotos og historier om nogle usædvanlige rederier, som denne fugl vælger at opdrage deres unger.

Fjernelse af reden beskytter fremtidige yngler, hvis de vender tilbage til det samme sted, fordi parasitter kan rejse fra det gamle reden til den nye rede.

Nogle gange vil en enkelt kvinde bygge flere rede tæt på hinanden. Hun vælger tilfældigt en til at opdrage sine unger i. Ingen ved hvorfor de gør det fra tid til anden.

Det er ikke ualmindeligt at finde duer genbruge en Robins-rede for at lægge deres æg og opdrætte unger.

Fodervaner – hvad de spiser

Robins spiser forskellige typer mad afhængigt af ikke kun på tidspunktet på året, men også på tidspunktet på dagen. De spiser regnorme tidligt på dagen og mere frugt senere på dagen.

Fordi de stort set foder på græsplæner, er de sårbare topesticidforgiftning og kan være en vigtig indikator for kemisk forurening.

Habitat

Dette er en fugl med skovkanter og åbning. Foretrækker openground, hvor det kan foder til insekter at spise og fodre deres unger. Prøv at placere frugt på bakkefoder eller plante frugtbærende buske for at tiltrække mere af dem til din baghave.

Efter ynglesæsonen strømmer Robins sammen og går til store fællesstuer om natten. Denne vane fortsætter fra efterår til vinter.

Baby Robins

Del din historie!
Robins finder nogle sjove og mærkelige steder at rede. Har du en historie og et billede om, at Robins nestede omkring dit hjem? Hvorfor ikke dele det med vores besøgende.
Har du billeder?Vi elsker billeder – At dele din historie eller læse, hvad andre allerede har delt, klik her

En god procentdel af babyfugle går tabt på grund af folk, der tænker, at de har reddet den lille. De unge findes ofte på jorden uden hvad der ser ud til at være noget forældrenes tilsyn.

Voksne og børn fanger disse nyfugle og tager dem med uden at vide, at de “har reddet en fugl, der ikke havde brug for redning.

Ser du, når baby robins først forlader reden, er de ikke i stand til at flyve. Nogle hopper til højere grene i reden træet, og andre falder på jorden, men lander blidt.

Disse babyfugle har det fint, voksne vil fortsætte med at passe på dem. Lad dem være!

Hvis du er bekymret for, at de kan være skadelige, skal du hjælpe dem med at komme i en anden by for at beskytte dem, så de voksne finder og fortsætter med at fodre dem.

De voksne fugle kan se dig en blok væk. Så antag ikke, fordi du ikke ser nogen voksne fugle, som der ikke er nogen omkring.

Voksne lytter efter deres unger og finder dem, hvis du holder dem tæt på, hvor du fandt dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *