Návyky amerických Robinů

Perfektní nápad na dárek – vyhřívané ptačí koupele


Vyhřívané vany na podstavec

Vyhřívané vany na zem

Připojeno k vyhřívané palubě

Skalpováno Mount Deck

Americký Robins, ptáci s červenými prsy, označují návrat jara většině lidí v severních státech. Jeden z nejjednodušších ptáků, které je možné sledovat při hnízdění a krmení, protože se nacházejí ve dvorech většiny lidí.

Ve skutečnosti, mnoho lidí je nezná, tito ptáci tráví většinu svého chovu zimou Protože však tráví méně času ve dvorech a shromažďují se více v zalesněných oblastech, nemusíte je vidět tak často.

Během mírnějších zim je častěji vidět v našich dvorcích.

Tito ptáci se často používají jako standard, se kterým se srovnávají velikosti jiných ptáků; jeden z nejběžnějších původních ptáků na východě a největší z čeledi drozdů.

Tento pták stěží navštívil zahradu v Severní Americe. Často se označuje jako Red Robin.

American Robin Call

Popis

American Robins mají šedé horní části a známé načervenalé prsa, které se liší od bledé rzi po tmavou cihlová červená. Muži a ženy vypadají téměř totožně. Barvy samic jsou méně zářivé.

Někdy během období hnízdění uvidíte bláto na prsou samice, protože ona je ta, která lemuje hnízdo bahnem. Průměrná velikost tohoto ptáka je 9–11 palců dlouho.

Často uvidíte, jak tito ptáci poskakují na trávnících, loukách a golfových hřištích a hledají žížaly. Jedí také hmyz, ovoce a bobule.

Hnízdění – chovatelské návyky

Píseň muže je propagovat jeho území nebo přilákat partnera. Slyšíte je nejvíce těsně před vylíhnutím mláďat. Typické období chovu tohoto ptáka je od dubna do července.

Samice si staví hnízdo z trav, uprostřed bahna a poté lemované jemné trávy. Hnízdo je obvykle umístěno v rozkroku stromu nebo keře 5 až 20 stop nad zemí.

Dostupnost bahna v době hnízdění může tyto ptáky nalákat k hnízdění poblíž. Budou také využívat vlnu , struna a vlasy.

Mohou vyprodukovat až tři úspěšné potomky za jeden rok. V průměru jsou zvednuty dvě spojky, přičemž úspěšná je méně než polovina.

Do listopadu přežije jen čtvrtina z těch, kteří ustoupili. Od tohoto okamžiku se do dalšího roku dostane asi polovina ptáků živých v každém roce.

Podle Cornell Lab of Ornithology wholepopulation obrátí v průměru každých šest let.

Samice snáší 3-7 světle modrých vajíček, která jsou inkubována po dobu 12-14 dnů a mláďata opouštějí hnízdo přibližně za 14-16 dní.

Robins se budou ze sezóny na sezónu vracet na stejná území.

Někdy si postaví nové hnízdo nad své staré. Viděl jsem tolik jako tři nad sebou.

Je dobré odstranit staré hnízdo v koších a na podzim vypustit chrliče a krokve, aby paraziti nepřezimovali.

Návštěvníci tohoto webu předložili fotografie a příběhy o některých neobvyklých hnízdních místech, která se tento pták rozhodne vychovávat.

Odstranění hnízda chrání budoucí potomstvo, pokud se vrátí na stejné místo, protože paraziti mohou cestovat ze starého hnízdit do nového hnízda.

Někdy si samice postaví několik hnízd blízko sebe. Jedno si vybere, aby vychovávala svá mláďata. Nikdo neví, proč to občas dělají.

Není neobvyklé, že Holubice opakovaně používají hnízdo Robins k naklánění vajíček a výchově mláďat.

Krmné návyky – co jedí

Robins jedí různé druhy jídla v závislosti na nejen na roční období, ale dokonce i na denní dobu. Jedí žížaly na začátku dne a více ovoce později během dne.

Protože se pasou převážně na trávnících, jsou zranitelnou otravou topicidy a mohou být důležitým indikátorem chemického znečištění.

Stanoviště

Toto je pták s lesními okraji a otevíráním. Upřednostňuje otevřené pole, na kterém se může živit hmyzem, aby mohl jíst a krmit svá mláďata. Zkuste umístit ovoce na podavače na podnosy nebo vysadit ovocné keře, abyste je přilákali do zahrady na zahradě.

Po období rozmnožování se Robins hrnou společně a v noci chodí do velkých komunálních úkrytů. Tento zvyk pokračuje od podzimu do zimy.

Baby Robins

Sdílejte svůj příběh!
Červenky najdou zábavná a podivná místa k hnízdění. Máte příběh a obrázek o Robinsovi, který hnízdí kolem vašeho domova? Proč to nesdílejte s našimi návštěvníky.
Máte obrázky?We Love Pics – To share your story or read what others have alreadyshared Click Here

Dobré procento mláďat ptáků je ztraceno kvůli lidem, kteří si myslí, že „zachránili malého. Mláďata se často nacházejí na zemi aniž by se to zdálo, jakýkoli rodičovský dohled.

Dospělí a děti chytí tyto nově vyvinuté ptáky a vezmou je dovnitř, aniž by věděli, že „zachránili ptáka, který záchranu nepotřeboval.

Vidíte, že když červenky poprvé opustí hnízdo, nemohou létat. Někteří skočí na vyšší větve stromu hnízda a někteří klesnou k zemi, ale tiše přistávají.

Tito ptáčci jsou v pořádku, dospělí se o ně budou i nadále starat. Nechte je být!

Pokud se obáváte, že by si mohli ublížit, pomozte jim předcházet poruchám ochrany a aby je dospělí našli a krmili dál.

Dospělí ptáci vás uvidí o blok dál. Takže nepředpokládejte, že nevidíte žádné dospělé ptáky, že v okolí nejsou.

Dospělí poslouchají svá mláďata a najdou je, pokud je udržíte blízko místa, kde jste je našli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *